top of page

Niets is voor eeuwig

Niets is ooit af

Niets is perfect

Intuïtef Coach Maud Bakema Hartevuurcoaching_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Maud Bakema. Ik ben Intuïtief Coach en Medium & Trance Healing Therapeut, 52 jaar oud en gehuwd. 

 

Mijn praktijk heet Hartevuur Coaching en bevindt zich in Haarlem. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook naar het nabijgelegen bos of strand. Want de natuur heeft veel voordelen, zoals ruimte, rust en ontspanning, waardoor je je snel op je gemak voelt. 

Ik begeleid mensen die vastgelopen zijn of vastzitten in hun werk en/of hun relatie, maar niet weten hoe zij zichzelf weer op hun levenspad kunnen krijgen. 

Het gaat immers om bewustwording en vanuit het intuïtieve gevoel bewuste keuzes maken. Ik onderzoek samen met de cliënt wat er diep van binnen gezien, gehoord en gevoeld wil worden.

Tijdens de coaching sessies gebruik ik mijn intuïtie, luister ik zonder oordelen en let ik op lichaamstaal, zodat ik gericht en soms confronterende vragen stel, waardoor de cliënt tot meer zelfinzicht komt. Ik ben integer, geduldig, onderzoekend, creatief en doelgericht. Mijn positieve energie motiveert en inspireert cliënten om aan zichzelf te werken.

Huiswerkopdrachten en oefeningen maken deel uit van mijn coaching sessies. Ook een Medium Consult behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij diensten.

Cliënten ervaren mij als een open en warme persoonlijkheid met oprechte interesse waardoor zij zich snel op hun gemak voelen en zich openstellen.

Het geeft mij veel voldoening om te zien dat cliënten dichter bij hun essentie komen door zelfinzicht. Door in beweging te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau zie ik hun levensvuur weer branden!

Wil je meer weten over mijn coaching sessies of mediamieke consulten, neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Alles wat je aandacht geeft groeit,

zowel positief als negatief

Wil je meer weten over mij?

Klik dan op onderstaande button. 

bottom of page