top of page

Medium Consult

Heb je lichamelijke klachten en gaan die niet over?

Voel je je klem zitten of anderszins belemmeringen?

Blijf je maar piekeren en kun je dingen niet loslaten?

..... dan zou een medium consult een oplossing voor je kunnen zijn. Een medium consult is een zeer effectieve manier om snel bij de kern van het probleem te komen. 

Tijdens het consult maak ik contact met de kosmische intelligentie en krijg ik via mijn intuïtie en het weten door welke boodschappen er aan jou mogen worden doorgegeven. Tijdens de sessie stem ik mij af op jouw vraag, probleem of blokkade op mentaal, emotioneel of fysiek niveau, waar jij in het hier en nu tegenaan loopt. Samen onderzoeken we waar de kern van de blokkade zit. De informatie die ik doorkrijg van de liefdevolle Gidsen, Engelen en/of overleden dierbaren, vertaal ik naar heldere inzichten voor jou zodat deze getransformeerd kunnen worden.

 

Via een medium consult kom je vaak sneller tot de essentie. Op het moment dat je inzicht krijgt in de oorsprong van je innerlijke blokkades of belemmerende overtuigingen is er feitelijk geen weg terug naar je ‘oude ik’. Aan alles ervaar je verlichting en de behoefte tot transformatie in je huidige leven.

Het is mogelijk dat er meerdere consulten nodig zijn om dat punt te bereiken of dat we aanvullend een coaching traject afspreken, waarin ik je begeleid om de nieuwe inzichten te integreren in je leven, waardoor jij je blokkades of belemmerende overtuigingen kunt transformeren.

 

Soms kan healing nodig zijn. Healing staat voor ‘heel worden’ wat betekent dat Lichaam, Ziel en Geest door healing in balans worden gebracht. Ik maak hierbij gebruik van ijle, onzichtbare energie van kosmische oorsprong die ik doorgeef aan jou.

 

Gemiddeld genomen duurt een consult 60 minuten, en soms hebben we meer tijd nodig. 

 

Probeer eens iets anders en ontdek de kracht van een medium consult!

Bel me of stuur me een e-mail, zie onderstaande contactgegevens.

IMG_4526.jpg
IMG_4524.jpg

Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin.

bottom of page