top of page

Coaching

Voordat we van start kunnen gaan, wil ik je graag eerst ontmoeten. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek, maar via telefoon of Zoom kan natuurlijk ook. We ervaren dan gelijk of er een klik is.

 

Op basis van je hulpvraag en het beoogde doel, spreken we onze verwachtingen naar elkaar uit. Als we allebei er een goed gevoel bij hebben, bespreken we het aantal benodigde sessies, de werkwijze, technieken en de locatie.

Je hulpvraag is de leidraad tijdens onze sessies, waarbij we regelmatig evalueren of wij nog op de juiste koers zitten. Tussentijds kunnen we altijd aanpassingen doen, die nodig zijn om je doel te bereiken.

 

Gedurende de sessies doen we oefeningen en je krijgt opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens elke sessie evalueren we hoe het is gegaan en wat jij verder nodig hebt. In principe worden de sessies om de week gepland, zodat je tijd hebt om datgene wat we besproken hebben, te verwerken en toe te passen.

 

Voordat we daadwerkelijk met het coaching traject van start gaan, ontvang je van mij een overeenkomst waarin ik heb vastgelegd wat we tijdens ons kennismakingsgesprek hebben afgesproken.

 

Tot slot, mocht ik er niet van overtuigd zijn, dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen, dan zal ik je dat ook eerlijk zeggen en in mijn netwerk kijken of ik je wellicht kan doorverwijzen. 

Wil je met jezelf aan de slag? Twijfel niet langer en neem  contact met mij op voor een intakegesprek.

Zonder modder geen lotusbloem. (Anurag)

_DSC8890[1].jpg

Vallen is niet erg, blijven liggen wel

bottom of page